Workshops

Creëer meer omzet met een duurzaam product

Je heb met een team hard gewerkt om een natuurlijk en duurzaam product te ontwikkelen. Het is zó goed, dat het zichzelf verkoopt… Helaas blijkt dit in de praktijk niet zo te werken.
Voor het realiseren van omzetgroei ligt ook het bouwen van een sterk marktfundament ten grondslag. In deze workshop van een dag gaan we daaraan werken met het bedrijf en product als uitgangspunt.

Neem contact op voor meer informatie en boek deze workshop.
€ 995 excl. btw.

Start een duurzame bedrijfstransitie

Een bedrijfstransitie start met een team die intrinsiek gemotiveerd is om vol inspiratie en daadkracht aan de slag te gaan. Met deze inspiratiesessie werken we van de huidige wereld en markt situatie extern naar een intern bedrijfsdoel op maat.
Als alle facetten van de onderneming werken naar één bedrijfsdoel is dat veel effectiever en waardevoller.

Neem contact voor meer informatie en boek deze workshop.
€ 995 excl. btw.

Doorbreek oude gewoonten en bepaal een nieuwe koers

Wil je loskomen van de dagelijkse werkzaamheden en heb je voor je bedrijf of divisie frisse creatieve energie nodig? Ga dan een dag wandelen in de natuur samen met mij en Creatief Strateeg Joris Hofmans van anotherday.at.
Samen maken we de balans op, halen beren van de weg en creëren we nieuwe paden om te bewandelen. Laat je verrassen wat deze wandeling met jou en je bedrijf kan doen.

Neem contact op voor meer informatie en boek deze workshop.
€ 995 excl. btw.