Partnerships

In de grote transitie naar een gezonde samenleving zullen we weer veel meer met elkaar moeten gaan samenwerken. Niet ten koste van elkaar , maar samen met elkaar.  Als we onze krachten bundelen op verschillende niveau’s kunnen we de krachten en talenten bij elkaar brengen, waarmee we echt het verschil kunnen maken voor nu en de toekomst.

Wil je een partnership met een partij aangaan en wil je graag daar meer over op papier zetten. Dan kun je gebruik maken van deze Sustainable Partnership Overeenkomst.

Deze Sustainable Partnership Overeenkomst bestaat uit 2 delen:
1. VERKENNINGSFASE
2. VERBINDINGSFASE

In de eerste fase heb je bepaald of je goede partijen voor elkaar bent om samen te werken. In de tweede fase maak je heldere afspraken voor samenwerking. De intentie van deze overeenkomst is om op korte en lange termijn gezond en met plezier samen te werken. Dit geeft rust tijdens de samenwerking, bespaart veel tijd en geld, levert energie op voor de betrokkenen en draagt bij aan een gezondere samenleving.

Wil je onderzoeken welke partijen interessant zijn voor een partnership of wil je onafhankelijke begeleiding bij het tot stand laten komen van het Partnership? Neem dan contact op!

Samen voor €100,- excl. btw te bestellen.
Dan krijgt u beide fases per post toegestuurd met het document digitaal op een memorie stick.

1 Verkenningsfase

2 Verbindingsfase

© Sustainable Marketing.nl